Fris, smaakvol en uniek. Het zijn enkele adjectieven die je meteen te binnen zullen schieten wanneer je van de Mastworp proeft. Wat is de Mastworp? De Mastworp is een amber biertje van 6%, lekker gekruid en smaakvol maar toch vlot drinkbaar. Ter gelegenheid van ons 95-jarig bestaan hebben we in samenwerking met brouwerij ’t Paenhuys te Nieuwkerken-Waas een heerlijk biertje gebrouwen. Het is eens iets anders dan de standaard tripel, maar toch aangenaam voor ieders smaakpalet. Een echte allemansvriend dus, die desondanks een eigen uniciteit bezit. De Mastworp is een bier dat een poort naar de wereld van het amber bier voor je kan openen!

Waarom noemt ons bier nu de ‘Mastworp’, is dat geen vreemde naam? Neen hoor, het is namelijk een verwijzing naar de steek die je legt voor je aan een sjorring kan beginnen. Essentieel dus voor het maken van o.a. onze bedden op Groot Kamp. Essentieel voor de werking van KSA. En binnenkort essentieel om in jouw ijskast thuis te hebben staan!

Na maandeling testen, zwoegen (en proeven natuurlijk), heeft KSA het recept geperfectioneerd. De Mastworp zal vanaf oktober 2021 op de KSA Feesten verkrijgbaar zijn. Als dit uw nieuwsgierigheid gewekt heeft, nodigen wij u graag uit om dit biertje eens te komen proeven.

Voor de echte liefhebbers hebben wij natuurlijk nog een verrassing in petto. Je kan namelijk al je eigen Mastworp op voorhand reserveren! Zo ben je zeker dat je de kans niet misloopt om van ons jubileumbier eens te kunnen proeven en kan je het unieke design van ons flesje als een collector’s item mee naar huis nemen. U kan uw bestellingen doorsturen naar bier@ksazwijndrecht.be waarna wij met plezier voor u uw bestelling opzij zullen houden.

U kan kiezen om aparte flesjes te kopen die per stuk 3,5 euro kosten. Verder bieden wij een speciaal ontworpen pakket voor de gelegenheid aan. Zo’n pakket bedraagt vier flesjes en kost 15 euro. Een halve bak Mastworpen kost 35 euro en voor degenen die er maar niet genoeg van kunnen krijgen, is er zelfs de mogelijkheid om een hele bak aan te schaffen voor de prijs van 60 euro.

Categories: Bier KSA 95