Inschrijven

Je persoonsgegevens en die van je kind worden verwerkt door KSA Vlaamse Kerels, R. Orlentstraat 43, te bereiken via info@ksazwijndrecht.be. We gebruiken die gegevens voor ons ledenbeheer en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en werking. Meer info over ons beleid rond gegevensverwerking en hoe je je rechten kan uitoefenen vind je (vanaf volgend werkjaar: hier).

Lid worden van KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht betekent automatisch ook lid worden van KSA Nationaal vzw. In het kader van ledenbeheer, verzekering en het verzenden van het leden-en leidingstijdschrift geven wij identificatie- en contactgegevens door aan KSA Nationaal vzw, Vooruitgangstraat 225, 1030 Schaarbeek, info@ksa.be. Meer info vindt u op www.ksa.be/privacyverklaring.

Je inschrijven voor een werkjaar bij KSA bestaat uit twee delen:
het betalen van het lidgeld en het invullen van de medische fiche.
Er zijn echter drie routes van inschrijving mogelijk:

De 3 mogelijke routes voor inschrijvingen !!!
Nieuwe leden mogen drie zaterdagen proberen en moeten dan inschrijven.!!!!

Wat is het lidgeld en waarvoor dient het?

U betaalt voor elk kind lidgeld:

  1. Zodat wij een verzekering kunnen afsluiten via onze nationale koepel van KSA, die ervoor zorgt dat uw kind verzekerd is tijdens onze KSA-activiteiten voor lichamelijke ongevallen, loonverlies, burgerlijke aansprakelijkheid (= schade aan derden) en rechtsbijstand.
  2. Voor de papierwinkel tijdens het jaar en andere extraatjes.

Ons lidgeld bedraagt ‚ā¨30 per kind. We vragen dit te storten v√≥√≥r 22¬†oktober 2023¬†op de rekening van KSA Zwijndrecht op het rekeningnummer BE10 7510 0320 7104 met als mededeling :

‚ÄėVoornaam (of voornamen) Achternaam Lidgeld KSA‚Äô

Heeft uw kind een UITPAS met kansentarief, dan bedraagt het lidgeld nog maar 6 euro. Voor meer vragen omtrent lidgeld en de UITPAS, contacteer ons via administratie@ksazwijndrecht.be

Medische fiche

Waarom moet ik een medische fiche invullen?

  1. Zodat wij de juiste gegevens hebben om uw kind in te schrijven bij KSA. Deze inschrijving zorgt ervoor dat uw kind verzekerd is.
  2. Zodat wij bij een ongeval contact kunnen opnemen met de ouders of een andere contactpersoon.
  3. Zodat we weten waaraan uw kind allergisch is en of er dingen zijn waar wij rekening mee moeten houden tijdens vergaderingen/kamp.

De medische fiche kan je downloaden door hieronder het juiste aantal kinderen te selecteren. U vult één fiche in voor al uw kinderen samen in. Klik op de juiste keuze om de juiste fiche te downloaden;

De fiche invullen, opslaan met naam Medische Fiche ‚Äď (FAMILIENAAM) en doorsturen als bijlage naar¬†administratie@ksazwijndrecht.be. U zal steeds antwoord krijgen op uw mail. Indien deze na √©√©n week nog niet beantwoord is, probeert u best nog een keer.

Wanneer is de inschrijving in orde?

Wanneer het lidgeld werd gestort én de medische fiche in ons postvakje zit of doorgemaild is vóór 22 oktober 2023!

LET OP! In tegenstelling tot vorig jaar moeten de kinderen van op kamp hun medische fiche nog eens doorsturen. U moet niet een volledig nieuw medische fiche invullen, we vragen gewoon om de oude versie nog eens door te sturen.

Indien u er voor heeft gekozen om via overschrijving te betalen, Gelieve het bedrag te storten op het rekeningnummer BE10 7510 0320 7104 met als melding “Voornaam (kind of voornamen kinderen)¬† Achternaam (Kind) Lidgeld KSA “.

inschrijven werkjaar 2023-2024
Gegevens van de inschrijver (ouder)
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Heeft U een uitpas?
Bent u in het bezit van een Uitpas MET kansentarief?

Leden

Naam lid
Naam lid
Voornaam
Achternaam

Maximum file size: 10MB

Indien kansentarief van toepassing is zal hier een nieuw bedrag verschijnen
Totaal te betalen

Uitpas

Wat houdt dit in?

De UITPAS is een voordeelkaart voor evenementen. Je kan hiermee punten sparen per evenement en dit kan je inruilen voor kortingen, extra voordelen en nog veel meer! KSA Zwijndrecht gaat mee in zee! Op al onze activiteiten, denk maar aan vriendjesdagen, weekendjes en kampen, voorzien wij een QR-code die u kan scannen met de app van de UITPAS. Op die manier kan uw voordelen krijgen in alle gemeenten die meedoen met de UITPAS. Op de site https://www.uitinvlaanderen.be, kan u de verschillende activiteiten vinden die werken met een UITPAS. U kan uw eigen UIT-ID aanmaken op deze site: https://profile.uitid.be/nl/signup. Hopelijk doet u mee aan dit geweldige initiatief!

Wanneer

Op de startdag, 23/09/2023 en op de vriendjesdag, 30/09/2023, voorzien we een mogelijkheid om punten te verzamelen voor alle uitpassers! De QR-code zal te vinden zijn bij de inschrijvingen!

 Scan de QR-code die je bij ons aan de lokalen kan vinden en klaar is kees! Let op, dit is enkel geldig bij evenementen. Bij een gewone KSA-zaterdag zal dit niet van toepassing zijn.

Wat moet je doen?

Scan de QR-code die je bij ons aan de lokalen kan vinden en klaar is kees! Let op, dit is enkel geldig bij evenementen. Bij een gewone KSA-zaterdag zal dit niet van toepassing zijn.