Beste leden en ouder(s)

Op zaterdag 6 mei gaan we naar jaarlijkse gewoonte op bondsuitstap met onze gehele KSA-groep, van Tijgerkes tot Hernieuwers. Na enkele speciale uitstappen de voorgaande jaren, is het nog eens tijd voor een leuke klassieker: een dagje ravotten aan de zee!

Even wat praktische info: We vertrekken zaterdag om half 9 op KSA. We gaan dan samen naar het station om de trein te nemen richting de kust. Na een dagje zonnen, zanden en zeeën keren we terug huiswaarts met de trein. We komen opnieuw op KSA toe rond 18u00.

Wat neem je allemaal mee? We hopen uiteraard op prachtig strandweer, maar kijk vooral de avond ervoor nog even naar het weerbericht zodat je je gepast kleed. Daarnaast mag je de volgende zaken niet vergeten:

  • Gepaste kledij en schoenen (petje of hoedje als het heel warm wordt)
  • KSA-hemd
  • Lunchpakket + eventueel tussendoortje, drinkbus
  • Handdoek + eventueel zwembroek (indien mooi weer)
  • Zonnecrème
  • Strandspeeltjes
  • Je grootste glimlach 😊

 

We vragen om op voorhand in te schrijven, zodat we een goed idee hebben van het aantal KSA’ers die meegaan. Hier kan je ook meteen de betaling in orde brengen. De uitstap naar de zee kost 10 euro. Hiermee betalen we de heen- en terugreis met de trein en een lekker frisse lekkernij op het strand. Heb je een Uit-pas met kansentarief, dan betaal je slechts 2,5 euro. Gelieve de inschrijvingen in orde te brengen ten laatste woensdag 4 mei. Alvast bedankt.

(als u liever cash wenst te betalen, kan dat ook op zaterdag zelf (in dat geval kan u ook een mailtje sturen naar bondsuitstap@ksazwijndrecht.be voor de inschrijving))


Hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen zodat we samen het strand van Oostende helemaal blauw en oranje kunnen kleuren. Tot dan!

Zonnige KSA-groetjes

De leiding

Mollie error: Unauthorized Request - Missing authentication, or failed to authenticate


Total


Categories: Bondsuitstap