Binnen een week vertrekken we met de jongleeuwkes/leeuwkes op Klein Kamp naar Munkzwalm. Via deze post bezorgen we u de juiste uren van de start en het einde van het kamp. Opgelet! De hieronder genoemde uren zijn de juiste. Omdat onze treinreservatie werd gewijzigd, verschillen deze uren van de uren in het kampdaghet!

BAGAGE BRENGEN

De bagage vervoeren we met een camionette naar de kampplaats. We vragen om de bagage van uw kinderen op zondag 2 juli tussen 13:00 en 16:00 af te zetten aan het KSA-lokaal. Mocht dit moment niet uitkomen voor u, gelieve dan een mailtje te sturen naar opkamp@ksazwijndrecht.be.

START KAMP

De leden worden op maandag 3 juli om 8.30 uur (!) verwacht aan onze KSA-lokalen. Wij vertrekken dan met de hele groep naar het station. Wees op tijd, want de trein wacht niet! Er wordt middageten voorzien op het kampterrein, dus een lunchpakket is niet nodig. Een drinkbus (en eventueel een tussendoortje) kunnen wel van pas komen.

EINDE KAMP

Het kamp eindigt op zondag 9 juli. U bent welkom vanaf 11 uur op het kampterrein in Munkzwalm. Adres: Sportlaan 1a, 9630 Munkzwalm. De keuken zal nog een heerlijke laatste kampmaaltijd voorzien voor alle ouders √©n leden! Om 13.30 uur (ongeveer) houden we de slotformatie en is het kamp helaas afgelopen ‚ėĻÔłŹ

DAGUITSTAP

Tijdens onze daguitstap gaan we met de leden zwemmen. Indien uw zoon of dochter nog niet zo goed kan zwemmen, willen we vragen om zwembandjes mee te geven.

Indien er dingen onduidelijk blijven of u nog verdere vragen heeft kan u altijd een mailtje sturen naar opkamp@ksazwijndrecht.be

Categories: kamp