*Ding dong* “Hallo wij zijn van KSA Zwijndrecht en wij verkopen heerlijke wafeltjes.”

Het is weer zover! Op zaterdag 12 maart 2022 verkopen we opnieuw heerlijke wafeltjes. De voorbije jaren werkten we enkel met online bestellingen, maar vanaf dit jaar combineren we dit met onze traditionele deur-aan-deurverkoop.

Zaterdag 12 maart verwachten we alle leden om 9u op KSA (behalve de @Tijgerkes, jullie zien we graag vanaf 14u). We gaan een hele dag tot 17u de straat op om onze wafeltjes aan de man te brengen. ‘s Middags eten we samen op KSA, vergeet dus zeker je lunchpakket niet! Kan je enkel in de namiddag komen? Geen probleem, we vertrekken na het eten terug om 14u!

Zoals gezegd, kan je ook nog steeds op voorhand wafeltjes bestellen! We verkopen zowel chocolade- als vanillewafeltjes, beiden aan slechts 5 euro per doos!
U kan onze wafeltjes gemakkelijk bestellen op de site wafels.ksazwijndrecht.be. Je kan je bestelling dan op 12 maart ophalen aan de KSA-lokalen.

Voor de leden die de meeste wafels verkopen is er ook een prijs. Vermeld dus bij de bestelling zeker de naam van het lid in kwestie en wie weet valt hij/zij wel in de prijzen!

En vergeet niet dat een wijs man, F. Deboosere, ooit zei: “A wafeltje a day, keeps the wind away!”

Alvast heel erg bedankt voor jullie steun!
Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om ons te contacteren!

Categories: wafelverkoop