Beste ZOK

Beste Oud KSA’er 

Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen vieren we dit jaar met KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht feest! Onze nog steeds bruisende jeugdbeweging wordt namelijk 95 jaar. Het startschot van de festiviteiten die hierrond plaatsvinden hebben we gegeven bij het begin van het werkjaar. Daar heeft een extra KSA 95 Feestweekend gezorgd voor weeral een prachtige editie van de KSA Feesten. 

Uiteraard zal dit in het voorjaar van 2022 nog uitgebreid gevierd worden. Van zaterdag 26 maart tot en met zondag 27 maart houden wij een jubileumweekend dat het 95-jarig bestaan van KSA nog eens in de verf zal zetten. 

Op zaterdag zal er een misviering plaatsvinden in de kerk van Zwijndrecht waarbij we met alle leiding en leden van KSA aanwezig zullen zijn. Hierna zal er ook nog een fototentoonstelling worden opengesteld op de KSA-lokalen waarbij er een gezellige receptie zal zijn. Deze fototentoonstelling zal doorlopen tot en met zondag. Laat u dus gerust meeslepen in wat nostalgie en blik samen met ons terug op de memorabele KSA-momenten die wij allen tot nu toe beleefd hebben. Noteer deze data dus alvast in uw agenda, we zouden u er heel graag bijhebben tijdens de misviering en bij de tentoonstelling. Het beloofd weeral de moeite te zijn! 

Heeft u toch al eens zin in een “trip down memory lane” bekijk dan zeker “onze historiek” pagina waarin de werkgroep Archief een samenvatting heeft neergeschreven over de periode van het ontstaan van onze KSA tot nu.

Naar jaarlijkse gewoonte houden wij ook onze KSA Feesten in de lente van 2022. Dit jaar zal dit plaatsvinden van vrijdag 22 april tot en met zondag 24 april. Bij deze nodigen wij jullie dan ook zeer graag uit om samen met ons te komen vieren. 

Dit speciale jubileum wordt verder ook in de kijker gezet door de creatie van ons zelf gebrouwen bier met een naam die ‘KSA’ ademt: De Mastworp! Dit biertje van 6,6% werd in samenwerking met brouwerij ’t Paenhuys in Nieuwkerken-Waas gebrouwd. Ons jubileumbier werd duidelijk gesmaakt tijdens de vorige KSA Feesten en zal bij de volgende editie zeker nog te verkrijgen zijn, zowel om te proeven als om een paar flesjes te kopen voor bij u thuis. 

Houd zeker onze site, onze facebook- en instagrampagina en uw mailbox in de gaten voor verdere info. 

Heel graag tot bij één van deze activiteiten! Feestelijke groeten, 

KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht 

Categories: KSA Feesten