Je inschrijven voor een werkjaar bij KSA bestaat uit twee delen:
het betalen van het lidgeld en het invullen van de medische fiche.
Er zijn echter drie routes van inschrijving mogelijk:

De 3 mogelijke routes voor inschrijvingen !!!
Nieuwe leden mogen drie zaterdagen proberen en moeten dan inschrijven.!!!!

Medische fiche

Waarom moet ik een medische fiche invullen?

  1. Zodat wij de juiste gegevens hebben om uw kind in te schrijven bij KSA. Deze inschrijving zorgt ervoor dat uw kind verzekerd is.

  2. Zodat wij bij een ongeval contact kunnen opnemen met de ouders of contactpersoon. Zodat we weten waaraan uw kind allergisch is en of er dingen zijn waar wij rekening mee moeten houden tijdens vergaderingen/kamp.

De medische fiche kan je downloaden door hieronder het juiste aantal kinderen te selecteren. U vult één fiche in voor al uw kinderen samen in. Klik op de juiste keuze om de juiste fiche te downloaden;

De fiche invullen, opslaan met naam Medische Fiche – (FAMILIENAAM) en doorsturen als bijlage naar administratie@ksazwijndrecht.be. U zal steeds antwoord krijgen op uw mail. Indien deze na één week nog niet beantwoord is, probeert u best nog een keer.

Wanneer is de inschrijving in orde?

Wanneer het lidgeld werd gestort én de medische fiche in ons postvakje zit vóór 16 oktober 2021!

LET OP! Leden die meegingen op kamp deze zomer, hebben reeds een medische fiche ingevuld en moeten dit dus niet opnieuw doen.

Indien u er voor heeft gekozen om via overschrijving te betalen, Gelieve het bedrag te storten op het rekeningnummer BE10 7510 0320 7104 met als melding “Voornaam (kind)  Achternaam (Kind) Lidgeld KSA “

De inschrijvingen zijn gesloten, Indien u nog wenst in te schrijven kan u altijd mailen naar administratie@ksazwijndrecht.be

Je persoonsgegevens en die van je kind worden verwerkt door KSA Vlaamse Kerels, R. Orlentstraat 43, te bereiken via info@ksazwijndrecht.be. We gebruiken die gegevens voor ons ledenbeheer en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en werking. Meer info over ons beleid rond gegevensverwerking en hoe je je rechten kan uitoefenen vind je (vanaf volgend werkjaar: hier).

Lid worden van KSA Vlaamse Kerels Zwijndrecht betekent automatisch ook lid worden van KSA Nationaal vzw. In het kader van ledenbeheer, verzekering en het verzenden van het leden-en leidingstijdschrift geven wij identificatie- en contactgegevens door aan KSA Nationaal vzw, Vooruitgangstraat 225, 1030 Schaarbeek, info@ksa.be. Meer info vindt u op www.ksa.be/privacyverklaring.

nl_BEDutch