De Leeuwkes zijn alle KSA’ers van acht tot tien jaar. Deze leeftijdsgroep werd wegens een stijgend ledenaantal opgesplitst in Leeuwkes Oranje en Leeuwkes Blauw. Elke zaterdagmiddag ontmoeten de Leeuwkes elkaar aan het KSA-lokaal om er de coolste spelletjes te spelen en er zich rot te amuseren.

De Leeuwkes zijn stoer en avontuurlijk en durven al wat meer dan de Jongleeuwkes. Hun favoriete activiteiten zijn niet voor niets: kampen bouwen in het bos, een ladder sjorren, pleinspelletjes spelen, zwemmen, zich vuil maken met modder, de leiding uitdagen, rondcrossen over het hele terrein, … . Maar ze kunnen ook dansen, knutselen, quizzen, schminken, toneelspelen, … als geen ander. En soms – als ze het écht willen – kunnen ze ook heel lief of rustig zijn. Eén keer per maand doen de Leeuwkes Oranje en de Leeuwkes Blauw samen een activiteit.

In de zomervakantie trekt deze zotte bende zeven dagen op Klein Kamp om het werkjaar met een knaller af te sluiten. De Jongleeuwkes gaan dan ook mee.

Schattig, grappig, klein, hartstikke leuk, spontaan, actief ..,. zijn nog enkele woorden die bij de jongleeuwkes dadelijk te binnen schieten…

Ze gaan begin juli een weekje op kamp, zeker niet te missen, het belooft weer onvergetelijk te worden!

0
Aantal ingeschreven Leeuwkes Oranje
0
Aantal ingeschreven Leeuwkes Blauw

De Leeuwkes Oranje-Leiding

Contacteer ons!

Leeuwkes Oranje

Leeuwkes Blauw