Vernieuwer zijn is het laatste tussenstation voor jullie de grote sprong wagen. Maar eerst gaan we je tonen hoe je moet springen, gaan we je een parachute geven, daarna komt de duo sprong en uit eindelijk gaan jullie er allemaal klaar voor zijn, de grote sprong. Jullie zullen alleen springen en met 2 voeten veilig op de grond landen. Vernieuwer zijn is spelen en lachen, helpen en samenwerken, groeien en bloeien, vallen en opstaan, knutselen en prutsen, dansen en zingen, vertellen en luisteren, vechten en knuffelen, sjorren en vuur stoken, wandelen en platliggen, afzien en plezier maken.

Vernieuwer zijn is leider en/of leidster worden. Een leuk vooruitzicht? Misschien ook niet? Vernieuwer zijn is geen gewoon lid meer zijn, dit jaar zal boordevol verrassingen en nieuwe dingen zitten. Zoals je eerste bondstaf, de eerste keer dat je zal aangesproken zal worden met leider/leidster, zelf beginnen te organiseren … een mooie wereld zal voor je open gaan. We gaan proberen van jullie duizend en één dingen mee te geven en het beste in je naar boven proberen te halen.

Creativiteit, openluchtleven, verantwoordelijkheid, amusement… zijn nog maar enkele woorden die dit jaar kunnen beschrijven. Je wordt verwacht om op een animatorcurcus gaan, je eerste wankele stapjes zetten in het leidinggeven, een hart krijgen voor de beweging … maar alles op zijn tijd. Er is een heel jaar om van jullie de beste leiding ooit te maken.

De Vernieuwer-Leiding

Contacteer ons!