Lotte Van Rechem

1) Wat is je leukste moment tot nu toe?
Ik denk aan een vergadering die ik net heb gehad en daarbij moesten ze toppings winnen voor op wafels die we gebakken hadden. De leden deden dan super goed mee en vonden het ook echt leuk. Daarna mochten ze hun wafel versieren en opeten, dan zie je al die blije gezichtjes en dat was super leuk.

2) Wat vind je het beste aan het leiding geven?
Ik vind het gewoon fantastisch om leden super blij te zien en ze te zien lachen. Ik zelf wordt ook blij als ik zie dat mijn leden het leuk vinden. Wat ik er ook echt super leuk aan vind is hoe je de leden ziet uitbloeien. In het begin zijn sommige leden stil en na een tijd leer je ze echt goed kennen en dan kunnen ze zichzelf helemaal zijn en dat is echt leuk om te zien.

3) Vind je het een meerwaarde om in een leiding ploeg met zoveel verschillende leeftijden te zitten?
Ja ik vind het heel goed dat je met zoveel in de leiding ploeg zit. Want je leert van alle leiding wel iets. En je haalt er veel vrienden uit.

4) Wat was je favoriete kamp en waarom?
Groot kamp als hernieuwer, omdat je dan zelf ook terug een beetje lid wordt en dan lijkt het alsof je met al je vrienden op vakantie bent. Je hebt gewoon zo een goede band met alle leiding dat het 1 grote vriendengroep is. Ik denk dat ik het ook leuker vind, omdat dit kamp langer is dan klein kamp. En je dus nog meer leuke activiteiten kan doen. Als ik 1 moment op kamp zou moeten kiezen dan kies ik toch voor de avonden aan een kampvuurtje met alle leiding.

5) Nu je eerste jaar leiding bent, mis je het lid zijn hard?
Ik mis soms wel eens om zelf de te spelletjes spelen, maar ik vind leiding geven wel echt heel leuk. Ook worden er ook nog altijd momenten geregeld met de leiding dat wij zelf nog eens spelletjes spelen. Dus ja ik mis het wel soms, maar meestal speel je ook mee met je leden dus dan speel je ergens ook nog steeds de spelletjes.