Beste KSA’ers en ouders
Het is weer zover, in het weekend van 22-23-24 april 2022 organiseren wij een nieuwe editie van de KSA Feesten! En gefeest zal er wel degelijk worden, want we hebben geweldige activiteiten op de planning. Deze activiteiten zullen allemaal fysiek in een grote tent aan onze lokalen kunnen doorgaan, niet te missen dus!
Vrijdag 22 april: Afterwork – BraveWe trappen het weekend af op vrijdag 22 april met de Afterwork. Na het succes van de vorige editie, kon deze activiteit uiteraard niet ontbreken op de planning. De stoelen en tafels gaan aan de kant en de tent zal helemaal omgetoverd worden tot een dansvloer! Met de nodige muzikale voorzieningen en een hapje en een drankje in de hand, wordt dit een avond om nooit te vergeten.
Voor de jongeren zal er die avond in het jeugdhuis den Trechter Brave georganiseerd worden. Ook dit belooft weeral een spetter van een fuif te worden!Zaterdag 23 april: Luxe Brunch – Kindernamiddag –
Cafés naast ‘t Park – Taste ItZaterdag 23 april zullen we de dag goed inzetten met een overheerlijke luxe brunch. We voorzien een uitgebreid assortiment aan broodwaren en beleg, yoghurt, granola en verse eitjes … Ook zullen lekkernijen als een heerlijke quiche, soep en verse pannenkoeken niet ontbreken! Het belooft lekker, maar ook heel gezellig te worden!Later op de dag volgt traditiegetrouw de kindernamiddag. De jongsten onder ons zullen zich ten volle kunnen uitleven in het Geboortepark.Voor de iets oudere garde volgt er een ontzettend fijne namiddag waarbij ze kunnen deelnemen aan Cafés naast ‘t park! Gezellig een potje poolen of kubben met daarbij een ruim aanbod aan verfrissingen ter beschikking. Wat is er beter dan dat?Op zaterdagavond volgt Taste-It! Opnieuw bieden we jullie enkele superlekkere gerechtjes en dessertjes aan in kleine porties. Uit vorige jaren is gebleken dat deze culinaire hoogstandje telkens weer een succes waren!
Zondag 24 april: Fietstocht – Petanque-tornooiZondag 24 april wordt er weer een mooie tocht uitgestippeld voor wielertoeristen. Wie echter geen grote fan is van de fiets, kan deelnemen aan het petanque-tornooi!
Alle info rond de activiteiten en inschrijvingen is te vinden op de site www.ksafeesten.be. Haast je dus snel naar de site en schrijf je in!
Categories: KSA Feesten